Ο Α.Ο.Σκεπαστού ''πάλεψε'' με την δυσκολότερη ομάδα του ομίλου

Στο δημοτικό στάδιο Σκεπαστού η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την πιο έμπειρη ομάδα του ομίλου η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και γνώρισε την ήττα με 0-3. Τα τρία γκολ που δέχθηκε το Σκεπαστό, από τον ίδιο πάικτη (Τσαμτσούρης στο 20',40' και 78') ενώ δίνουν την άίσθηση ότι η Ζήρια έκανε έναν περίπατο, δεν είναι καθόλου έτσι.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το Σκεπαστό πάλεψε με πάθος και βρέθηκε δυο τρεις φορές κοντά στο γκολ. Όλοι οι παίκτες του ,από τον Ανδριόπουλο που έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις, εως τον Τραγότσαλο, έδωσαν πολλές μάχες σε ένα δυνατό παιχνίδι που ανάγκασε τον διαιτητή Γιαννέα να δείξει αρκετές κίτρινες και στις δυο ομάδες.

Για το Σκεπαστό αγωνίστηκαν οι : Η.Ανδριόπουλος, Π. Μπάλιος,Α.Βασιλακόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Κόρακας, Κ. Τραγότσαλος, Α.Μπαρκλέσιας, Γ. Καζανάς (46’ Ν. Μπάλιος), Π. Τραγότσαλος (46’ Γ. Βορύλλας), Α.Καραμούζης, Β.Καράμπελας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.