Νοσοκομείο - Κ.Υ. Καλαβρύτων. Τι θα γίνει με το ζήτημα της διακομιδής των Ασθενών;

Στους φόβους που είχαμε εκφράσει με αφορμή το περιστατικό που συνέβει στις 27/8/14 στην εκκλησία των Καλαβρύτων, όταν ένας συμπατριώτης μας έχασε τις αισθήσεις του (διαβάστε εδώ), έρχεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ να μας επιβεβαιώσει το σημερινό Δελτίο Τύπου, από το γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου - Κ.Υ. Καλαβρύτων, με το οποίο εκφράζεται η αγωνία για τη διακομιδή των ασθενών.

 


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων ότι, από μακρού χρόνου (Απρίλιος 2014) και συγκεκριμένα, αμέσως μετά την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος αναφορικά με την αρμοδιότητα διακομιδής ασθενών, που περιήλθε στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Ε.Κ.Α.Β., ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ επισημαίνοντας κατ’ επανάληψη και με εμφατικό τρόπο την μεγάλη ιδιαιτερότητα της περιοχής των Καλαβρύτων και τις συνεπακόλουθες μεγάλες ανάγκες της.

Δυστυχώς, πέραν αυτών, το όλο θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, όπως και όλων των άλλων Νοσοκομείων της χώρας. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 


 

Γνωρίζουμε και κατανοούμε σαν πολίτες της επαρχίας Καλαβρύτων το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται αναφορικά με τη διακομιδή των ασθενών, όπως επίσης κατανοούμε και την αδυναμία που εκφράζει η διοίκηση του Νοσοκομείου, λόγω αρμοδιοτήτων, για την επίλυση του θέματος της διακομιδής των ασθενών.

Το KalavrytaNet δε θα σταματήσει να αναδυκνείει το παραπάνω ζήτημα, μέχρι να φτάσει στα αυτιά των αρμοδίων και να λυθεί οριστικά.

Ευχόμαστε να βρούμε και άλλους συμπαραστάτες σε αυτό μας το κάλεσμα, για το καλό του τόπου μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.