Οι πανελλαδικές στο Λύκειο Δάφνης.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε φέτος το Λύκειο Δάφνης μια που τα μόρια των παιδιών που έδιναν πανελλαδικές άγγιξαν ακόμα και τις 19.000. Πέντε νέα παιδιά, γέμισαν τις βαλίτσες τους με ελπίδες και όνειρα και ετοιμάστηκαν να αναχωρίσουν για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Η Καρατζά Αρετή από το Πάος, ο Μαραγκός Κυριάκος και η Μπουσιούτη Ευγενία από τη Δάφνη, ο Μπέκιος Γεώργιος και η Μουγκού Βασιλική από τις Σειρές είναι τα παιδιά που έκαναν υπερήφανους τόσο τους γονείς τους και τους καθηγητές τους όσο και οκόκληρη την τοπική κοινωνία. Παιδιά, που στο πρόσωπό τους καθρεφτίζετε το μέλλον αυτού του τόπου με εργατικότητα, σύνεση και πολύ κόπο κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της εκπαιδευτικής πυραμίδας.
Ευχόμαστε ολόψυχα και στους πέντε να προοδεύσουν και να φτάσουν τους στόχους τους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί.
Παιδιά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία από δώ και στο εξής, στον δύσκολο αλλά και όμορφο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.

Κουτσιουρή Γεωργία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.