ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πόσοι αστυνομικοί έχουν παραχωρηθεί σε πρώην Βουλευτές και Υπουργούς;

“Αντιμέτωπος” με προκλητικά προνόμια του κοινοβουλευτισμού έρχεται, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όπως προκύπτει από ερώτησή του που  κατατέθηκε προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στηλιτεύει το γεγονός ότι το κράτος συνεχίζει να διαθέτει σε κάποιους πρώην Υπουργούς και πρώην Βουλευτές αστυνομική Φρουρά.

«Είναι αδιανόητο την ώρα που μαστίζεται πολλαπλός η Ελληνική κοινωνία, κάποιοι πρώην συνάδελφοί μου να είναι οχυρωμένοι πίσω από τα συντεχνιακά “τείχη”  της ευνοιοκρατίας»   δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος αποκαλύπτει στην ερώτησή του ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούνται για “αλλότριους” σκοπούς από τους ευνοημένους του συστήματος.

Ευτελίζεται και καταρρακώνεται το κύρος  της Αστυνομίας, όταν άνδρες της συνοδεύουν της κυρίες  κυρίων πρώην συναδέλφων μου στο super market και το κομμωτήριο ή όταν δίκην σχολικού, μεταφέρουν τα παιδιά τους στα εκπαιδευτήρια και τα φροντιστήρια» τονίζει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ο οποίος δίνει και μια άλλη αναγκαία διάσταση  στο θέμα:

«Όταν η χώρα μαστίζεται από την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, είναι ανήκουστο κάθε «πολυτελής» κοινοβουλευτική παροχή. Αλλά και αν δεν βρισκόταν η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  πάλι θα ετίθετο ζήτημα, διότι ο αυτοσεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ταπεινοφροσύνη δεν πάνε με την εποχή και τις ανάγκες.  Αντιθέτως συνιστούν στάση ζωής»

Ο Νίκος  Νικολόπουλος   με την ερώτησή του ζητάει εξάλειψη του νοσηρού φαινομένου καθώς και τον αναλυτικό  κατάλογο με όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε πρώην Υπουργούς και πρώην Βουλευτές.      

 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.