ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ως το τέλος Ιουλίου θα έχουν δοθεί οι όλες οι αποζημιώσεις των αγροτών

Σε συνάντηση που είχε ο Γεν. Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη, απέσπασε την διαβεβαίωση ότι: “Ως το τέλος Ιουλίου θα έχουν δοθεί οι όλες οι αποζημιώσεις”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος περιοδεύοντας στην Δυτική Αχαία, αυτή τη διαβεβαίωση μετέφερε στους αγρότες που συνάντησε, εξηγώντας τους, ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα, αναφορικά με τους κλάδους στους οποίους θα δοθούν οι αποζημιώσεις σε πρώτη φάση και εκείνους στους οποίους θα δοθούν στη συνέχεια καθώς και για τα αγροπεριβαλλοντικά.

Αυτά καθυστέρησαν γιατί δυστυχώς δεν είχαν τις βάσεις από την εταιρεία που είχε αναλάβει να τις κάνει στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από την άλλη πλεύρα υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος ότι «τα χρήματα των αποζημιώσεων πρέπει να δοθούν με τη σωστή διαδικασία γιατί η χώρα τρώει πρόστιμα και ακόμα τους επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι: “οι αποζημιώσεις δεν έχουν σχέση με τις διαπραγματεύσεις”. Ο κ. Σγουρίδης όπως αποκάλυψε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος του είπε ότι “από την κακή χρήση ή την κακή μοιρασία των βοσκοτόπων το 2009, 2010 και 2011 ήδη η χώρα χρεώθηκε με έναν καταλογισμό 322 εκατομμύρια” και κατέληξε: “Όπως καταλαβαίνετε η χώρα δεν αντέχει άλλα πρόστιμα. Μπορεί να επωφελούνται κάποιοι προσωρινά, αλλά μετά τα πληρώνει ο ελληνικός λαός”.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.