Ν. Νικολόπουλος - Δελτίο Τύπου Εμπαιγμός των επενδυτών φωτοβολταικών τα μέτρα που είχε πάρει η Κυβέρνηση

Εμπαιγμός των επενδυτών φωτοβολταικών τα μέτρα που είχε πάρει η Κυβέρνηση

Ν. Νικολόπουλος: Θα τιμήσουμε τις υπάρχουσες συμβάσεις

μαζί με σταθερό σύστημα πληρωμής .

«Η επιβολή έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά αποτελεί το αποκορύφωμα του εμπαιγμού των επενδυτών, οι οποίοι προτίμησαν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα και όχι στα ασφαλή καταφύγια της Ελβετίας», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος στην συνάντηση που είχε με μικρούς και μεσαίους παραγωγούς της φωτοβολταικής ενέργειας , στο ξενοδοχείο Palace ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος.

Ενώ στην συνέχει έκανε λόγο για «στοχοποίηση των επενδύσεων στα φωτοβολταϊκά» και αναφέρθηκε διεξοδικά στην επίκληση και πρόσφατης τοποθέτησης του Επιτρόπου Ενέργειας  Γκίντερ Έτιγκερ κατά των αναδρομικών παρεμβάσεων σε επενδύσεις ΑΠΕ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης και αγρότες αλλά και πολλοί πολίτες που εγκατέστησαν στις στέγες των σπιτιών τους φωτοβολταικά στοιχεία, καθώς και μελετητές εγκαταστάτες φωτοβολταικών πάρκων, όπως και πρώην εργαζόμενοι στις δύο βιομηχανικές μονάδες φωτοβολταικών στοιχείων στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (solar και ciclio) .

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, πρόβαλε βίντεο από σχετικές ομιλίες του στην Βουλή και παρουσίασε slides με όλες τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις με ερωτήσεις και επερωτήσεις που έκανε προς τους αρμοδίους υπουργούς της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου.

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε στους συγκεντρωθέντες πως «το θέατρο του παραλόγου σταματά στις 25 Ιανουαρίου, η ψήφος μας στις 25 Ιανουαρίου είναι λόγος τιμής και πράξη ευθύνης για την πατρίδα, που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας. Η ψήφος μας είναι η ελπίδα ότι το 2015 ξαναχτίζουμε τις ζωές μας» , ενώ ως Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε. που συμμετέχει στην συμμαχία των ΑΝ.ΕΛ. ανέλαβε τις εξής δεσμεύσεις όσον αφορά τα Φωτοβολταικά και τις ΑΠΕ, για την νέα συγκυβέρνηση εθνικής ενότητας:

  • Θα τιμήσουμε τις υπάρχουσες συμβάσεις μαζί με σταθερό σύστημα πληρωμής.

  • Άμεση εφαρμογή ανταλλαγής ενέργειας σε σπίτια και επιχειρήσεις

  • Είναι ο μοναδικός τρόπος για την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας πάνελ, αλουμινίων ηλιακών θερμοσιφώνων και των παρεμφερών επαγγελματιών.

  • Επιπλέον επιτυγχάνουμε σταθερό εισόδημα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις .

  • Όπου εργάζονταν πάνω από 1200 οικογένειες στα εργοστάσια Φ/Β στην Αχαία


 


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
17 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.