Με μπουφάν και παλτά στο δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων

Το ότι έρχονται δύσκολες μέρες το έχουμε υπόψιν μας όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Το ότι θα βλέπαμε εντός του 2015 δημοτική συνεδρίαση χωρίς θέρμανση δεν ήταν αναμενόμενο,συνέβη όμως ! Η συγκεκριμένη συνεδρίαση ( της 3/11/2015) δεν είχε την θαλπωρή της κεντρικής θέρμανσης του δημοτικού καταστήματος όχι χάριν περικοπών αλλά για άλλο λόγο,τεχνικό. Ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν μια γεύση για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Δήμος τα επόμενα χρόνια και αυτό όχι τόσο λόγο θέρμανσης, όσο λόγο των οικονομικών αναλύσεων που έγιναν από τον λογιστή του Δήμου Καλαβρύτων.

Χωρίς πολλά λόγια η ''τσάμπα διακυβέρνηση'' όπως αποχαιρετά όλη την Ελλάδα έτσι αποχαιρετά και τον Δήμο μας. Η περίοδος χάριτος για τα δάνεια του 1,8 εκατομυρίων του Δήμου, με νόμο του 2012, τελειώνει σε λιγότερο από δυο μήνες. Τα ΣΑΤΑ και κάθε είδους κρατικές επιχορηγήσεις περικόπτονται κατά 30,40, 50%. Τα δημοτικά τέλη δύσκολο να αυξηθούν, οι μισθοί των υπαλλήλων απαγορευτικό να μειωθούν και το ζητούμενο είναι η έξυπνη και χρηστή διαχείριση.

Οι πραγματικές εξετάσεις για την δημοτική μας αρχή τώρα αρχίζουν.

Σε τρία + χρόνια που θα παραδώσει ο κ. Λαζουράς ,αν παραδώσει, θα πρέπει να μην έχουν σπαταληθεί τα αποθεματικά του δήμου, να έχουν βρεθεί τρόποι αύξησης των εσόδων, ώστε να μπορεί να υπάρχει συνέχεια τουλάχιστον στην κοινωνική πολιτική που θα είναι όλο και μεγαλύτερη ανάγκη να ασκείται για όλο και μεγαλύτερο κομμάτι των κατοίκων της ορεινής επαρχίας Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
17 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.