Μια πρόταση των Ελλήνων Φυσικών που θα μπορούσε να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη των Καλαβρύτων (VIDEO)

Μια σημαντική πρόταση, η οποία θα μπορούσε να ενισχύσει αποτελεσματικά τον τουριστικό χάρτη της πόλης των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής, διατύπωσε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Παναγιώτης Φιλντίσης.

Συγκεκριμένα χτες, ο κ. Παναγιώτης Φιλντίσης, κατά την ανάπαυλα των εργασιών της τρίτης μέρας του Επιστημονικού Συμποσίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ και στο Θεοδ. Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε και ανέλυσε τις τρείς δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 8,9 και 10 Απριλίου 2016 στα Καλάβρυτα. Αναφέρθηκε δηλαδή, στην "Περιβαλλοντική Δράση", στο "Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΥΕΙ" και τέλος στη δράση για τον "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ". Στάθηκε ιδιαίτερα στην τελευταία, δηλαδή στον "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ" που ομολογουμένως ήταν και από τις πιο ενδιαφέρουσες για το ευρύ κοινό που την παρακολούθησε και αναφέρθηκε στην πρόταση που έγινε στον Δήμο Καλαβρύτων, να διατεθεί και να διαμορφωθεί μια αίθουσα του Δήμου, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, ούτως ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να περιηγείται στις εικόνες που λαμβάνει ο Αρίσταρχος από το σύμπαν. 

Πιστεύουμε ότι η υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης, θα μπορούσε να τοποθετήσει τα Καλάβρυτα στο επίκεντρο του επιστημονικού ενδιαφέροντας και θα προσέλκυε στην περιοχή μας επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα (π.χ. επισκέψεις σχολείων και πανεπιστημίων), αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

Περιμένουμε να δούμε την απάντηση και τις ενέργειες (αν υπάρξουν), του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Δείτε το video που ακολουθεί...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.