Μετεκπαίδευση προσωπικού Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Κέντρου (ΚΕΔΙΚ) Καλαβρύτων

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιτελείται μετεκπαίδευση του προσωπικού του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), τόσο από τον γιατρό Γενικής Ιατρικής Νικόλαο Ραζή, όσο από άλλους συνεργάτες.

Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις της επιστήμης την σημερινή σύγχρονη εποχή, καθιστούν αναγκαία την ενημέρωση πάνω στα νέα δεδομένα ειδικά της ιατρικής και της νοσηλευτικής επιστήμης.

Αξίζει να σημειωθούν τα πολύ θετικά σχόλια που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί για τις θετικότατες υπηρεσίες του Ιδρύματος, που βασίζονται στις φροντίδες του προσωπικού προς τους 'απόμαχους της ζωής', τους συμπολίτες μας που αξίζουν κάθε μέριμνα.

Είθε οι ευχές και η ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγαλείας κκ Αμβροσίου (Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΔΙΚ) να βοηθούν και στο μέλλον, ώστε όλοι μας να είμασθε σε θέση να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πάσχοντες και ανύμπορους συνανθρώπους μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.