Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χτες το Περιβαλλοντικό Συμπόσιο στα Καλάβρυτα

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το Περιβαλλοντικό Συμπόσιο στα Καλάβρυτα, του οποίου οι εργασίες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. 

Το συμπόσιο διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Δήμο Καλαβρύτων και τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο δήμων Αθήνας-Πειραιά.

Η θεματική της χθεσινής ημέρας αφορούσε κυρίως το περιβάλλον και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της πρώην μαθητικής εστίας Καλαβρύτων. 

Οι εισηγήσεις των διακεκριμένων επιστημόνων αναφέρονται στην Υπερθέρμανση και Κλιματική Αλλαγή, τους Περιβαλλοντικούς Ρύπους στην καθημερινή μας Διατροφή, στη Σχέση Περιβάλλοντος και Υγείας και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Παιδείας κ. Νικόλαος Μαγκαφάς, ο οποίος είχε αναλάβει και το συντονισμό της δράσης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Μαγκαφάς ανέγνωσε το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Γεωργιου Λαζουρά, ο οποίος απουσίαζε εκτός Καλαβρύτων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, και απηύθυνε και ο ίδιος το δικό του χαιρετισμό.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ευκαιρία για ώσμωση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια του Συμποσίου.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.