Μαρία Κανελλοπουλου: Η ιστορία θυμάται τις υπερβάσεις

Το βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, σχολίασε το αποτέλεσμα του χτεσινού δημοψηφίσματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  ως εξής:

 

Η Ιστορία θυμάται τις υπερβάσεις

5.7.15
Αυτή η μάχη ήταν πολλαπλά υπερβατική:
-στο ελληνικό πολιτικό σύστημα εισέβαλαν και επανεγκαταστάθηκαν οριστικά οι πολίτες.
-το δημοψήφισμα, με την ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, λειτούργησε ενοποιητικά, εξέφρασε αγωνίες αλλά έθεσε και ξεκάθαρη γραμμή στην πολιτική εξουσία.
-η αξιοπρέπεια κέρδισε την αγωνία μπροστά στα ΑΤΜ.
Όσο οι σκληροί κύκλοι της Ευρώπης και του ΔΝΤ οργανώνουν μνημόσυνα για τους λαούς, η Δημοκρατία ,η Λαϊκή Κυριαρχία, η Εθνική Ανεξαρτησία αποτελούν και πάλι φάρους όχι μόνο για την Ελλάδα, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά για κάθε λαό που δοκιμάζεται από τις ακραίες σε βάρος του πολιτικές.
Οι Έλληνες αποφάσισαν με οικουμενικό τρόπο. Παρά τις κλειστές τράπεζες, παρά τα ψεύδη των ΜΜΕ, παρά τον οικονομικό στραγγαλισμό από την Ε.Ε. αντιστάθηκαν και παρείχαν με ξεκάθαρο τρόπο στην κυβέρνησή τους ένα γερό εργαλείο για τα δύσκολα που έρχονται.
Αυτά θα θυμάται η Ιστορία.

Μαρία Κανελλοπούλου

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.