Μάνεσι: Εκδήλωση λήξης σχολικής χρονιάς από το Δημοτικό & Νηπιαγωγείο. Δείτε φωτογραφίες

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Μανεσίου. Την παράσταση επιμελήθηκε το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, ο δάσκαλος Κολοβός Ανδρέας και η νηπιαγωγός Σαγροπούλου Χριστίνα.

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Γεώργιος Τζελέπης, ο μοναχός Γερμανός, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιωάννης Κουτρουμάνης, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Σκεπαστού κ. Συριοπούλου Βασιλική και κ. Μπαρμπαράκου Κατερίνα, οι γονείς των μαθητών και πολλοί ακόμα από το Μάνεσι αλλά και διπλανά χωριά.

Οι μαθητές μας χόρεψαν, τραγούδησαν και χάρισαν όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους. Οι χειροποίητες στολές που πλαισιώθηκαν από τα όμορφα καλοκαιρινά σκηνικά βοήθησαν τους μαθητές να ξεδιπλώσουν το υποκριτικό ταλέντο τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά και παγωτά, προσφορά του σχολείου αλλά και γλυκά, προσφορά του προέδρου της κοινότητας Ιωάννη Κουτρουμάνη και του προέδρου του εκπολιτιστικού συλλόγου Φωκίων Χολιαστού.

Όλοι πέρασαν πολύ όμορφα, διασκέδασαν και εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει το σχολείο "ζωντανό" και να συνεχίσει να προσφέρει γνώση και όμορφες εμπειρίες στους μαθητές του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Ειρήνη Καψοκώστα, την Κατερίνα Νικολακοπούλου (γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου) και τον Χάρη Νικολακόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση και τη διεκπεραίωση της εκδήλωσης.

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία και αγάπη.

Ο δάσκαλος του σχολείου Κολοβός Ι. Ανδρέας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.