Κύριε Μαγκαφά η δουλειά να γίνεται και ας υπάρχουν διαφωνίες !!!

Μπορεί με τον κ.Νίκο Μαγκαφά να έχουμε δημόσια διαφωνήσει για το θέμα του κόστους των συνδέσεων αποχέτευσης, που έχει με δική του εισήγηση ψηφιστεί από το Δ.Σ,(διαβάστε εδώ) αλλά θα πρέπει να παραδεχθούμε επίσης δημόσια και τα θετικά. Ετσι λοιπόν και σε αυτή την θητεία και στην προηγούμενη ο νυν βοηθός Δημάρχου και πρόεδρος των σχολικών επιτροπών έχει ανταποκριθεί στο έργο που του ανατέθηκε. Η δίκαιη διαχείριση των χρημάτων και η αντικειμενική κατανομή τους στα πολλά σχολεία του Δήμου έχει διατηρήσει, σε δύσκολη περίοδο, την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας. Οι απαιτούμενες επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά κτίρια και η απρόσκοπτη προμήθεια σε καύσιμα ή ηλεκτρική ενέργεια πραγματοποιούνται με δίκαιο τρόπο.Οι διαχειριστές των σχολικών μονάδων δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα αφού καλύπτονται οι λειτουργικές τους δαπάνες.

Διαφωνίες υπήρξαν και θα υπάρξουν, αλλά το ζητούμενο είναι οι αιρετοί να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που τους έχουν  ανατεθεί.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.