ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σχετικά με την απαγόρευση της θύρας της πέρδικας

Σχετικά με την απόφαση που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου που αναρτήθηκε χθες και αφορά την καθολική απαγόρευση θήρας της πέρδικας σε όλο το Δήμο Καλαβρύτων, o Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαβρύτων θεωρεί απαραίτητο να διευκρινίσει πρώτα στα μέλη του και κατόπιν στο ευρύ κοινό την θέση του η οποία είναι πάγια αντίθετη στις καθολικές απαγορεύσεις της θήρας οι οποίες ως απώτερο στόχο έχουν την εξάλειψη του κυνηγίου.

Σας παραθέτουμε την θέση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαβρύτων όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 29/6/2014.

Να γίνει απαγόρευση κυνηγίου της πέρδικας στον ορεινό όγκο του Χελμού και μόνο για δύο χρόνια και σε συγκεκριμένη τοποθεσία που θα υποδειχθεί από τα μέλη του Συλλόγου προς το Δασαρχείο Καλαβρύτων.

Η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 18 ψήφους υπέρ και 2 κατά.

Ο Κ.Σ Καλαβρύτων προτείνει την απαγόρευση της πέρδικας σε συγκεκριμένη περιοχή του Χελμού που θα λειτουργήσει σαν δεξαμενή με σπορές και σταδιακή μετακίνηση των πληθυσμών με μοναδικό σκοπό την αναπαραγωγή του είδους , μετά από μελέτη και συντονισμένη προσπάθεια από όλα τα μέλη του. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι μια καθολική απαγόρευση θα είχε αποτελέσματα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.