Κατηγορίες κατά Απ.Κατσιφάρα από την ''Αντίσταση πολιτών Δυτ.Ελλάδας

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας είχε έγκαιρα επισημάνει στη συζήτηση του προϋπολογισμού της Π.Δ.Ε. την επιφανειακή αντιμετώπιση στα έργα οδοποιίας που αφορούσαν ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις (έργα βιτρίνας δλδ ) και όχι στοχευμένα έργα ουσίας όπως υδραυλικά συρματοκιβώτια, τοιχεία αντιστήριξης και έργα στήριξης πρανών.

Επίσης επισήμανε με τις τοποθετήσεις των περιφερειακών συμβούλων Κώστα Γαβριηλίδη , Γιάννη Κολοβού και Κώστα Κούστα την έλλειψη συντονισμού στην πολιτική προστασία στην ενότητα Αιτωλοακαρνανίας που είχε σαν αποτέλεσμα να αποκοπούν επικοινωνίες ,το ρεύμα και δρόμοι σε οικισμούς για μεγάλα διαστήματα.

Η κατολίσθηση στον οικισμό Κλεπά Ναυπακτίας δυστυχώς ανέδειξε την πλήρη εγκατάλειψη της επαρχίας σε έργα ουσίας αφού οι μελέτες για τον κατολισθαίνων οικισμό πηγαινοέρχονται στις υπηρεσίες Δήμων,Νομαρχιών και Περιφέρειας από το 2002.

Η Α.Π. θα υποστηρίξει τη διεκδίκηση πόρων από την κυβέρνηση για την επούλωση ζημιών και αποκαταστάσεις αλλά με αιτιολογημένα κόστη και αναλυτικούς προϋπολογισμούς που θα περιγράφουν με ακρίβεια την έκταση των έργων.

Το γραφείο τύπου Αντίστασης Πολιτών Δ. Ελλάδας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.