Καλαβρυτινόπουλο Πρωταθλητής στο σκάκι σε Πανελλήνια κατασκήνωση

Για 3η(!!!) συνεχή χρονιά ο Χαράλαμπος Κοντής του Αποστόλου, μετά από σχετικούς αγώνες ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής στο σκάκι σε Πανελλήνια κατασκήνωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΥΠΕΤ). 

Πράγματι, στους αγώνες που διεξήχθησαν στις σχετικές εγκαταστάσεις της Λούτσας Πρεβέζης, έλαβαν μέρος 70 κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες ηλικιών 7 με 15 ετών από όλη την Ελλάδα και ο Χαράλαμπος Κοντής επαξίως κατέκτησε τον ως άνω τίτλο, αφού μετά από 5 γύρους τερμάτισε πρώτος και αήττητος.
Το γεγονός αυτό δεικνύει τόσο τη συστηματική δουλειά που πραγματοποιείται όλο το χρόνο στον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) όσο και την ευστροφία-κλίση του μαθητού και στο άθλημα αυτό, αφού πέρα από τις άριστες επιδόσεις του στη μέση εκπαίδευση, έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλές σκακιστικές εκδηλώσεις. 
Αξίζει τον κόπο, το ευγενές άθλημα του ζατρικίου (που με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας αρχίζει και διδάσκεται επισήμως στα σχολεία) να προσεχθεί ιδιαίτερα από Πολιτεία και Φορείς, διότι συμβάλλει τόσο στον Πολιτισμό όσο και στην ορθή διαπαιδαγώγηση ειδικά των νέων. 
Δρ. Ν.Χ.Ραζής Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.