ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, Αθλητής του Σκακιστικού Καλαβρύτων, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Ο Χαράλαμπος Κοντής του Αποστόλη -ετών 13,5- αθλητής του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), πρώτευσε στους αγώνες ζατρικίου που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις κατασκηνώσεις της Εθνικής Τράπεζας στην Λούτσα Πρεβέζης.

Στο Πρωτάθλημα, συμμετείχαν 60 άτομα (19 κορίτσια και 41 αγόρια) ηλικιών από 7 έως και 15 χρονών. Ο διαγωνισμός επιτελέστηκε με σύστημα νοκ-άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος πέτυχε την συγκεκριμμένη σπουδαία διάκριση για 2η συνεχή χρονιά, αφού και πέρυσι κατάφερε και τερμάτισε στην 1η θέση! Φέτος, η επικράτησή του ήταν ευκολότερη. Αυτό αποτελεί σημάδι της προσωπικής αγωνιστικής του βελτίωσης, που επιτελέστηκε και χάρις τόσο της συμμετοχής του στις ποικιλλόμορφες δραστηριότητες του ΣΕΠΟΚΕ (αγώνες-διαγωνισμούς-προπονήσεις-διαλέξεις-σεμινάρια-εκδηλώσεις-μαθήματα από τον Πρόεδρο γιατρό Ν. Χ. Ραζή κλπ) όσο και της προσωπικής του επιμονής-μελέτης και προσπάθειας, με τις οποίες και καλλιέργησε την εξυπνάδα (σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι πρώτευσε και στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων με την εξαιρετική επίδοση 19 και 12/13) και το σπάνιο ταλέντο του. Αρμόζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην εξέληξή του, αλλά κυρίως στον ίδιο, που δικαιολογημένα έχει πραγματικά κάμει περήφανους όλες και όλους! Εύγε.

Στην Ηρωική και Μαρτυρική Καλαβρυτινή γη, ζουν σήμερα σημαντικοί άνθρωποι όλων των ηλικιών, τους οποίους αξίζει να στηρίξουμε όλοι (ειδικά στην παρούσα δύσκολη συγκυρία που χαραχτηρίζεται από κρίση αξιών), προκειμένου η κοινωνία μας να γίνει ακόμη καλύτερη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.