Καλαβρυτινοί γιατροί αφιερώνουν διημερίδα σε αυτούς που έδωσαν η δίνουν την μάχη με τον καρκίνο

Στις 3-5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα πολυθεματική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών. Στην δι- ημερίδα αυτή συμμετέχουν διακεκριμένοι συνάδελφοι και συνεργάτες από πολλά Νοσοκομεία, συμβάλλοντας στο υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή σημαντικού αριθμού συναδέλφων Καλαβρυτινής καταγωγής αλλά και συναδέλφων που δραστηριοποιούνται σήμερα στην επαρχία μας.

Οι εκδηλώσεις αυτές πρέπει να γίνουν ευκαιρία ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων αλλά και τόπος συνάντησης των ιατρών και των συνεργατών Καλαβρυτινής καταγωγής. Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας είναι να γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές επιστημονικός θεσμός με την μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια. Παράλληλα οργανώνεται κοινωνικό πολυιατρείο στην επαρχία Καλαβρύτων με ειδικότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Τα Καλάβρυτα αποτελούν σημείο αναφοράς της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αυτή η έντονη παρουσία της επαρχίας Καλαβρύτων στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Εθνους έχει ιδιαίτερη αξία στην σημερινή συγκυρία. Επιπλέον, τα όμορφα φυσικά τοπία της περιοχής συνθέτουν ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Στις 3 Ιουνίου 2016, στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια τελετή της Επιστημονικής διημερίδας, στο ξενοδοχείο Καλάβρυτα Κάνυον.

Εκ μέρους της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών σας περιμένουμε στην εκδήλωση, σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλή διαμονή.

Ζωγράφος Ν Γεώργιος Διευθυντής ΧειρουργικήςΓενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”

Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.