Καλάβρυτα : Παζάρι vs εκλογές, σημειώσατε ένα

Η παραδοσιακή εμποροπανήγυρης που γίνεται στα Καλάβρυτα εδώ και χρόνια κάθε Σεπτέμβρη,φέτος συνέπεσε με τις βουλευτικές εκλογές. Νωρίς σήμερα το πρωί άνοιξαν οι κάλπες και χωρίς προβλήματα άρχισε η διαδικασία των εκλογών. Λίγο μετά άρχισαν να ανοίγουν σιγά σιγά και οι γνωστές ''παράγκες'' του Καλαβρυτινού παζαριού (video ώρα 8.30 )

Ο καλοκαιρινός καιρός  και η συγκυρία των εκλογών βοηθούν τους πλανόδιους εμπόρους στην διακίνηση της πραμάτειας τους μιας και η κίνηση είναι ικανοποιητική. Αρκετοί, ψηφοφόροι και μη, απόλαυσαν την παρέα και τον καφέ τους σε πεζόδρομο και πλατεία και λίγοι απ' αυτούς, τουλάχιστον μέχρι τις 14.30  είχαν προσέλθει στις τρεις κάλπες της πόλης των Καλαβρύτων.

Αυτοί που είχαν ψηφίσει μέχρι τις 14.30 ήταν 511, κάτι λιγότερο δηλαδή από το 1/3 των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από για τον καφέ και το παζάρι παρά για τις εκλογές.

Τα υπόλοιπα το βραδάκι στην TV που θα μας ανακοινώσει τον επόμενο ''σωτήρα''

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.