ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Ένα παράδειγμα για όλους μας!

Είναι γεγονός ότι ο υγιής Αθλητισμός συμβάλλει τα μέγιστα στον Πολιτισμό και στην σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων μας. Πόσο, μάλλον, όταν συνοδεύεται από ζωντανά παραδείγματα προς μίμηση! Στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων κόσμημα για όλους, αποτελεί η ταυτόχρονη άσκηση ενός πατέρα και ενός υιού, που αγωνίζονται μάλιστα στην ίδια νευραλγική θέση: αυτή του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο!

Πρόκειται για τον Νίκο Πατερέλη (55! ετών) και τον υιό του Δημήτρη Πατερέλη (16 ετών). Αξίζει τον κόπο να θαυμάσει από κοντά ο καθένας το εξαιρετικό αυτό δίδυμο, τόσο σε προπονήσεις, όσο και σε αγώνες. Θαρρείς ότι τη συνεργασία τους την συνοδεύει μια ποίηση και μουσική Ελεγεία. Ο πολύπειρος Νίκος μεταφέρει τις σημαντικές εμπειρίες του και ο Δημήτρης τις δέχεται με τον εφηβικό ενθουσιασμό του.  Μάλιστα, φορές, τα δύο λοιπά μέλη της οικογένειας (μητέρα και κόρη) από τις κερκίδες, τους παρακολουθούν από κοντά! Εύγε τους! Τους αρμόζουν ειλικρινή συγχαρητήρια!
Δεν θα βρείτε σε αυτό το άρθρο αποτελέσματα-φάσεις και βαθμολογικό πίνακα, γιατί μπροστά στο μεγαλείο του Αθλητισμού (που παίρνει τις διαστάσεις του 'Αγνού, του Ωραίου και του Αληθινού', Ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων) τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη θέση. 
Είθε τέτοια παραδείγματα να κοσμούν πολλά στάδια και γυμναστήρια σε όλον τον κόσμο, γιατί με τον τρόπο αυτό, η ζωή μας θα γινόταν καλύτερη και σωστότερη.
Νίκος Ραζής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.