ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι εργαζόμενοι που προσφέρουν αγάπη και φροντίδα έκοψαν την πίτα

Στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο ο νέος διευθυντής του κ. Νίκος Παπαχριστόπουλος φρόντισε να συναντηθούν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του ιδρύματος για να πουν τα χρόνια πολλά και να κόψουν κατά το έθιμο την πίτα. Ο πατέρας Κων/νος Μητρόπουλος και ο πατέρας χρήστος Μπίρμπας ευλόγησαν την πίτα. Στην εκδήλωση παρευρέθη  ο πρώην Βουλευτής και δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και  από την πλευρά του Δ.Σ του ιδρύματος  ο κ. Ν. Ραζής. Συγκινητική στιγμή το αυθόρμητο χειροκρότημα των εργαζομένων στην αναφορά του ονόματος του εκλιπόντος Βασίλη Ζήσιμου. 

Ευχόμαστε στον κ.Παπαχριστόπουλο,που ανέλαβε τα καθήκοντά του στις αρχές του τρέχοντος έτους, να έχει καλή επιτυχία σε αυτό το σημαντικό και δύσκολο έργο.

Είναι βέβαιο ότι το βασικό αγαθό που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι είναι Η ΑΓΑΠΗ. Είναι επίσης βέβαιο ότι οι κοπέλες που εργάζονται εκεί έχουν περίσσευμα από χαμόγελα και θα συνεχίσουν να τα προσφέρουν. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.