ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Ο ακούραστος γιατρός που επιμένει στον πολιτισμό και στο πνεύμα

Ενεργό μέλος του Δ.Σ της Αθλητικής ένωσης Καλαβρύτων,υπεύθυνος για το μπάσκετ,γιατρός των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ,πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ που έχει τόσο πλούσια δράση,γιατρός του Νοσοκομείου Καλαβρύτων .Ο Νίκος Ραζής είναι ένας άνθρωπος πολύ χρήσιμος για τον τόπο μας και 25 χρόνια τώρα δεν έχει σταματήσει λεπτό. Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς πως τα καταφέρνει παντού και πάντα.

Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς με τις ενέργειές του πρέπει να μπορείς να του πεις ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

Στο τελευταίο από τα δελτία τύπου, που δεν παραλείπει να στέλνει για κάθε δράση του ΣΕΠΟΚΕ ,μας θυμίζει την μεγάλη του προσφορά στην σκακιστική τέχνη και μας καλεί όλους δωρεάν να μάθουμε σκάκι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Οι Ινδοί θεωρούσαν το σκάκι σαν σχολή διακυβέρνησης και άμυνας."

Χαλίφης Αλ Μασούντ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΠΟΚΕ

Ο ΣΕΠΟΚΕ (Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας, Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα), ανακοινώνει ότι από Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, ξεκινά για ακόμη μια χρονιά, τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα σκάκι, (αρχικά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη) τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους. Είναι μια ευκαιρία που προσφέρεται από τον ΣΕΠΟΚΕ και που αναμένεται να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο την σκακιστική παράδοση που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας, μετά τις τόσες διοργανώσεις και επιτυχίες, σε Τοπικό-Πανελλήνιο και Παγκόσμιο (Ρεκόρ Γκίνες) επίπεδο. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σημαντικά ωφέλη που το σκάκι προσφέρει σε ατομικό-συλλογικό-κοινωνικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου γιατρού Νικόλα Ραζή: 6932468208.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.