ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων στα έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα σημαντικά έργα Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων στην περιοχή των Καλαβρύτων και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία των εργασιών, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησής τους.

Το «Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων» είναι ένα έργο προϋπολογισμού 6.875.700 ευρώ και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσής του, ενώ το έργο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων», προϋπολογισμού 5.166.000 ευρώ εκτελείται ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2015.

Ο κ. Λύτρας μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΔΕ Φάρες Μπεσαράτ και τον προϊστάμενο του τμήματος Δομών και Περιβάλλοντος Χρήστο Καραγιάννη συμμετείχαν και σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, κατά την οποία υπήρξε και πλήρης αναφορά για την εξέλιξη των εργασιών, τα ακριβή χρονοδιαγράμματα και που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή από πλευράς πορείας των έργων.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.