Ηλίας Κανελλόπουλος. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο νομό Αχαΐας Ο Καλαβρυτινός του ψηφοδελτίου.

Με αίσθημα ευθύνης και μετά από ώριμο προβληματισμό, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στο νομό Αχαΐας, εκπροσωπώντας και εγώ το Δήμο και την επαρχία Καλαβρύτων, στο ψηφοδέλτιο.

Με την υποψηφιότητά μου αυτή, ως νέος άνθρωπος, θέλω να αναδείξω τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουν οι νέοι της περιοχής μας, οι νέοι των Καλαβρύτων, της Αχαΐας και όλης της Ελλάδας και τις οποίες η οικονομική κρίση αφήνει ανεκμετάλλευτες και τις εγκαταλείπει.

Οι εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου είναι όντως οι κρισιμότερες εκλογές της σύγχρονης ιστορίας μας.

Αυτό αποτελεί κοινή διαπίστωση, μα περισσότερο αποτελεί συνείδηση των νέων μας.

Πιστεύω ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με την υπεύθυνη, σοβαρή και πατριωτική του στάση, στη δίνη της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, κράτησε την πατρίδα μας όρθια και γι’ αυτό πλήρωσε βαρύ το τίμημα, σε ένα περιβάλλον που, ακόμη, συνεγείρεται από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Γι’ αυτό, όσο, ισχυρότερο είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ., τόσο μεγαλύτερος είναι ο εγγυητικός και προστατευτικός του ρόλος, τόσο δυνατότερα θα κρατηθεί ψηλά η ευθύνη, η ευθύνη για τη χώρα, η ευθύνη για το αύριο, η ευθύνη για τους νέους μας, η ευθύνη για τη ζωή μας.

Σ’ αυτόν το δημοκρατικό εκλογικό αγώνα, ζητώ τη ψήφο και τη στήριξή σας, ώστε να συμβάλλω και εγώ στην ενδυνάμωση της μόνης υπεύθυνης, αξιόπιστης και εγγυητικής πολιτικής δύναμης που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και να αγωνισθώ για την πρόοδο και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του νομού μας και την ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξή του.

Η μέχρι σήμερα μικρή αλλά σταθερή και αξιοπρεπής κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική, αθλητική και επαγγελματική δραστηριότητά μου, εγγυώνται, ότι δεν θα διαψεύσω την προτίμησή σας.

Σας ευχαριστώ, από την καρδιά μου.

Ηλίας Κων/νου Κανελλόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.