(Ηχητικό) Κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν ήθελε να παραλάβει το γιαπί! Δείτε ποιοί έβαλαν το "κεφάλι τους στον τορβά"

Ασύνδετη και σίγουρα χωρίς προ-συνεννόηση, εμφανίστηκε την Παρασκευή 1/7/2016 η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Καλαβρύτων, για ένα σοβαρό, οικονομικό και όχι μόνο, θέμα.

Το δέκατο και το ενδέκατο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, που έγινε χθες, ήταν αυτά που είχαν επισημανθεί, με πιο έντονα γράμματα στην ανακοίνωση μας, που αφορούσε το εν λόγω Δ. Σ. Η επισήμανση δεν ήταν προφητική, δεδομένου ότι υπήρχε προηγούμενο το οποίο είχε σχολιαστεί αναλόγως με δύο άρθρα μας. 

1)  Διαρροές στην παράταξη Λαζουρά με την μέθοδο ''στρίβειν δια του διαδρόμου'' ;

2Η εισήγηση του κ. Μαγκαφά δεν έπεισε ούτε σήμερα. Το '' γιαπί '' εξακολουθεί να καίει.

Στο χθεσινό λοιπόν Δ.Σ., αφού αναλύθηκε από τον κ. Δήμαρχο το θέμα και εξηγήθηκαν οι λόγοι για τους οποίους βρίσκονται τα κτήρια σε αυτή την κατάσταση, στην συνέχεια αναζητήθηκαν, από τον ίδιο, δημοτικοί σύμβουλοι για τη στελέχωση της επιτροπής για την παραλαβή του έργου. Στην φάση αυτή, εκτός από το ότι δεν υπήρχε επιθυμία από κανέναν, υπήρξαν και αρνήσεις επί των προτάσεων του δημάρχου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι  ο πρώτος που αρνήθηκε ήταν ο βοηθός δημάρχου και πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Νίκος Μαγκαφάς. Τελικά ο θαρραλέος κ. Δημήτρης Χουλιάρας ήταν ο ένας που δέχθηκε και αφού δεν μπορούσε να βρεθεί δεύτερος, ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Κοντογιάννης προσφέρθηκε και έβγαλε από την δύσκολη θέση τον κ. Λαζουρά.

Ανάμεσα στις αρνήσεις ήταν και εκείνη του νεοτοποθετηθέντος στην καρέκλα του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπύρου Σοκορέλη, ο οποίος έφερε το επιχείρημα, ''...μα μόλις ήρθα!!''. Στην συνέχεια όμως ο κ. Σοκορέλης έδειξε με την τοποθέτησή του να γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, αφού αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις αιτίες που οδήγησαν στην κατάσταση των ημιτελών κτισμάτων στο κέντρο των Καλαβρύτων. Ο κ. Σοκορέλης θα θυμίσουμε ότι εκτός από την εμπειρία που έχει στα δημοτικά, ακόμα μεγαλύτερη είναι η εμπειρία του σε έργα και προγράμματα. Παρεμβάσεις που έγιναν στο παρελθόν στην πόλη των Καλαβρύτων, συνδέονται έντονα με το όνομά του, αλλά σε αυτά θα αναφερθούμε αργότερα. Πρώτα ο θεός, έχουμε χρόνο !!.

Κάτι άλλο που αξίζει να αναφερθεί και έλαβε χώρα κατά την συζήτηση των θεμάτων αυτών, ήταν και η οξύτατη παρέμβαση του Ν. Μαγκαφά, που ήταν πρόεδρος της προηγούμενης επιτροπής και υπεραμύνθηκε των μέχρι τώρα ενεργειών του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο λαθρόβιος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.