ΓΕΛ Καλαβρύτων "ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ" : Δραστηριότητες σχολ. έτους 2014 - 2015

  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από τη σχολική κοινότητα των Γενικού και Επαγγελματικoύ Λυκείων Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ» την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο «ΣΤΑΝΗ». Η χοροεσπερίδα, θεσμός πλέον για το Λύκειο Καλαβρύτων, αποσκοπεί αφενός στη συνδιασκέδαση των μελών της σχολικής κοινότητας και αφετέρου στη συγκέντρωση χρημάτων για τις σχολικές εκδρομές. Οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση ευχαριστούν όλους όσους και με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ξεχωριστά θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον συμπατριώτη μας «στρατηγό» κο Γεώργιο Παπαδημητρόπουλο από το Σκεπαστό, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά δραστηριοποιήθηκε για να εξασφαλίσει πολλά και καλά δώρα. Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας που έγιναν χορηγοί στην έκδοση του ημερολογίου μας με θέμα «Κάματον τ’ ευκάματον» και το οποίο είχε μεγάλη απήχηση.

  • Στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί φέτος η πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των τελειοφοίτων. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στο χειμερινό θέρετρο Παμπόροβο, στις πόλεις της Ανατολικής Ρωμυλίας Πύργος (Μπουργκάς), Σωζόπολη, Βάρνα, καθώς και στην Φιλιππούπολη και την πρωτεύουσα Σόφια.

  • Θεατρική παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα δοθεί στο σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ» με το έργο «Χαμένοι στον Παράδεισο». Την παράσταση, που θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου, θα παρακολουθήσουν όσοι από τους μαθητές των σχολείων μας επιθυμούν.

  • Τέλος οργανώνεται ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου, με επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων, κατά την οποία οι μαθητές θα ξεναγηθούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα επισκεφθούν τις τρέχουσες εκθέσεις, καθώς και στο Μουσείο Ηρακλειδών, όπου οι μαθητές θα επισκεφθούν έκθεση με επιλεγμένα έργα των καλλιτεχνών M.C. Escher και V. Vaserely και θέμα «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: από την αισθητική της Τέχνης στη λογική των Μαθηματικών».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.