Γ. Παπακανέλλος: ''Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν''

Μεγάλη αποχή στην διαδικασία των εθνικών εκλογών αλλά και πολλές απουσίες στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων συνθέτουν μια εικόνα αδιαφορίας ; Ίσως ! . Ένας στους τρεις δημοτικούς συμβούλους απουσίαζε σήμερα από την συνεδρίαση. Το φαινόμενο της απουσίας των αιρετών του δήμου μας είναι κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά και αυτό επεσήμανε και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Γ Παπακανέλλος, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο του Δ.Σ να εφαρμόσει ότι προβλέπεται για τις αδικαιολόγητες απουσίες και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ''αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις που έχουν εδώ, τους καλώ να παραιτηθούν και να πάρουν την θέση τους οι επόμενοι''. Ο πρόεδρος κ. Κοντογιάννης απάντησε ότι οι απουσίες ακόμα και οι επαναλαμβανόμενες είναι δικαιολογημένες και συνεπώς δεν τίθεται θέμα να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τα λοιπά το κλίμα στο Δ.Σ σήμερα ήταν συναινετικό, αν και δεν έλειψαν τα ειρωνικά ''καρφιά'',από την κορυφή προς τα κάτω, για το κυβερνητικό έργο, σχετικά με τις προσδοκίες που έχει ο δήμος στα οικονομικά.

Ψηφίστηκαν όλα τα ''εκτός ημερησίας'' με απόλυτη πλειοψηφία ,των 2/3 δηλαδή.

Στην καλή διάθεση βοήθησαν σίγουρα και τα γλυκά που υπήρχαν στο τραπέζι λόγω της γιορτής που είχε η δημοτική σύμβουλος κ. Ευφροσύνη Καραγιάννη Παπαδάτου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από το ..

kalavrytanet

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.