Στο φουλ οι μηχανές στα Καλάβρυτα για να πάρουν αυτό που τους αξίζει !!

Με ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Αχαίας σε κορυφή και ουρά για πολλές ομάδες λόγω της μέχρι σήμερα βαθμολογίας αλλά και των αγώνων που απομένουν. Η κατάσταση στις πρώτες θέσεις, με εξαίρεση την Νίκη που τερματίζει καθαρά πρώτη, δεν σηκώνει αστεία και τέσσερις ομάδες διεκδικούν την δεύτερη θέση έχοντας σχεδόν ίδια βαθμολογία. Αετός με 52 βαθμούς, Πανιώνιος με 50, Δαβουρλής με 50 και Αχαιός Σαραβαλίου με 49, δεν έχουν πρόθεση να παραχωρήσουν βαθμό σε κανέναν. Από την άλλη πλευρά στις τελευταίες θέσεις επίσης τα πράγματα είναι ζόρικα αφού πέντε ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους. Μέγας Δικέφαλος 26 βαθμούς, Πάτρα 2005 25 βαθμούς, Δόξα Ελαιώνα 25, Τέμενη 20 και Αναγέννηση Συμπολιτείας 19.

Υπάρχει όμως και στην μέση, από την ομάδα των Καλαβρύτων, ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι χθες εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Α.Ε Καλαβρύτων και κυρίως οι ποδοσφαιριστές της έχουν την πρόθεση να ''χτυπήσουν'' και τους τρεις αγώνες που έχουν,δυο εντός με Αχαιό Σαραβαλίου και Πολύτεκνο και έναν εκτός με Δαβουρλή. Σχετικά δύσκολο πρόγραμμα αν σκεφτούμε ότι οι Αχαιος και Δαβουρλής συμπεριλαμβάνονται στην περίπτωση των ομάδων που διεκδικούν την δεύτερη θέση. Η πεποίθηση όμως των παιδιών που αγωνίζονται για την ομάδα των Καλαβρύτων και με βάση την εικόνα των αντιστοίχων αγώνων του Α' γύρου, είναι ότι και από τους τρεις αγώνες μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Το κλίμα, μετά την ανακούφιση που προήλθε από την σωτηρία, είναι ιδανικό και κατά κοινή ομολογία ανθρώπων του Αχαϊκού ποδοσφαίρου το ανθρώπινο δυναμικό αυτής της ομάδας είναι για μια θέση ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό θα επιδιώξουν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ από τον πιο νέο έως τον πιο παλιό, να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Θα εξακολουθήσουμε όλοι να είμαστε στο πλευρό τους και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποδώσουμε τους κόπους τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.