(φωτό και video) Εξαιρετικοί οι προπαίδες των Καλαβρύτων

Παρθενική εμφάνιση για τους προπαίδες της Αθλητικής ένωσης Καλαβρύτων ,οι οποίοι κάτω από τις εντολές του Παναγιώτη Σκάρπα πραγματοποίησαν μια αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τηρουμένων των αναλογιών σε σχέση με τον αντίπαλο αλλά και των μηδενικών μέχρι σήμερα εμπειριών, οι ''μικροί ''τα πήγαν περίφημα και έδωσαν την εντύπωση ότι με αρκετή δουλειά και αυτοπεποίθηση έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν πάρα πολύ.

Το σκορ έιναι το τελευταίο που ενδιαφέρει σε τέτοιου είδους αγώνες αλλά για την ιστορία η νεοφώτιστη τοπική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαίδα που είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών, επαγγελματικές υποδομές κ.λ.π.Το πιο θετικό από όλα είναι ότι και τα ίδια τα παιδιά παρά την ήττα, μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια ,ήταν ευχαριστημένα με την αποδοσή τους ,και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ.

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.