Η φωνή του KalavrytaNet μεταδόθηκε τηλεοπτικά στην Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου (ΔΕΙΤΕ ΤΟ Video)

Κάνοντας χθες Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 "χαμηλή πτήση" με τη βοήθεια του Ionian TV, το KalavrytaNet μετέδωσε και τηλεοπτικά στην Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά το μήνυμα ότι, τα Καλάβρυτα ήταν η πρώτη πόλη της Ελλάδας που απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό την 21η Μαρτίου 1821. 

Συγκεκριμένα στο ενημερωτικό magazino της τηλεόρασης του IonianTV με τίτλο "χαμηλή πτήση", (από όπου και το βιντεο που ακολουθεί), και μεταδίδεται κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι,  παραχώρησε ζωντανή τηλεφωνική συνέντευξη,  καλεσμένος των δημοσιογράφων Γεωργίας Καλαμαρά και Διονύσιου Ιθακήσιου, ο συνεργάτης του KalavrytaNet, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Στην τηλεφωνική συνέντευξη ο κ. Θεοδ. Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στα Καλάβρυτα στις 21 Μαρτίου, στην σημερινή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις φετεινές εκδηλώσεις, στη σημασία των προεπαναστατικών γεγονότων της περιοχής μας, καθώς και στο ρόλο που έπαιξε στον απελευθερωτικό αγώνα το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.