Ευχαριστήριο μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Θύμιου Φλογερά.

Ο Θύμιος Φλογεράς, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Λαζουρά, για τέταρτη, μάλιστα, συνεχόμενη φορά, όντας στην πρώτη τετράδα αναφορικά με τις προτιμήσεις των δημοτών σε σταυρούς. Στις προηγούμενες θητείες του, διετέλεσε για περίπου 4 χρόνια αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, με μεγάλη επιτυχία, καθώς εργάστηκε αθόρυβα και ακούραστα, για το καλό του δήμου, δίνοντας λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα και μετουσιώνοντας τη δυναμική του σε πράξεις και κινήσεις ουσίας. Οικογενειάρχης ο ίδιος, με καταγωγή από τον Μεγάλο Ποντιά και κάτοικος Σκεπαστού, ανέκαθεν θεωρούσε το δήμο ως μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία όλοι οι δημότες θα πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και τη καλύτερη δυνατή συνεργασία με τη δημοτική Αρχή.

Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους δημότες και κυρίως αυτούς που τον στήριξαν, τόνισε τα εξής : «Ευχαριστώ θερμά όλους τους δημότες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στη δύσκολη αυτή εποχή, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, από όποιο πόστο κι αν μου ζητηθεί, στην κοινή μας προσπάθεια, για το καλό του τόπου μας και για ένα μέλλον με ανάπτυξη, δυναμική και ευημερία. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας και θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια της δημοτικής Αρχής, για ένα καλύτερο «αύριο». Η σωστή και εποικοδομητική συνεργασία των δημοτών και της δημοτικής Αρχής αποτελεί πρωτίστης σημασίας προϋπόθεση, ώστε να επιτευχθούν οι δύσκολοι και σημαντικοί στόχοι που θα τεθούν. Όλοι μαζί λοιπόν να θέσουμε εαυτούς για το κοινό καλό και να βοηθήσουμε ώστε ο τόπος μας να κάνει βήματα μπροστά και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες του δυνατότητες».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.