Ευχαριστίες του Απ. Κατσιφάρα στους Χ. Καφύρα και Β. Αντωνόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με επιστολές του, ευχαριστεί τους δυο πρώην Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλο και Π.Ε. Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα για τη συνεργασία, τη συμβολή και την προσφορά τους στο έργο που παρήχθη κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον κ. Αντωνόπουλο, «θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί με τη δική σου συμπαράσταση, την οποία προσέφερες ανιδιοτελώς, χωρίς εξαρτήσεις, προσωπικά συμφέροντα και λέγοντας πάντα την αλήθεια, βοήθησες όλους να εργαστούμε με ζήλο για το συμφέρον των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο και στον κ. Καφύρα σημειώνει στην επιστολή «η συμβολή σου στον πολύπαθο τόπο της Ηλείας, εν μέσω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων εξαιτίας της κρίσης, ήταν ιδιαίτερα σημαντική και βοήθησε ώστε πλέον να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες με αναπτυξιακές προοπτικές. Καταφέραμε να δείξουμε σε όλους πως μπορούμε και ξέρουμε να παλεύουμε με ήθος και αξιοπρέπεια».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.