Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή οι εκδηλώσεις διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020

Με επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση συμμετεχόντων διοργανώθηκαν χθες 5/5/2016 εκδηλώσεις διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, που διοργάνωσε η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο Δήμο Καλαβρύτων, στα Καλάβρυτα (αίθουσα Δ.Σ. Καλαβρύτων), στην Κλειτορία (Δημοτικό Κατάστημα – Κεντρική Πλατεία) αλλά και στη Δάφνη (Κυλικείο – Κεντρική Πλατεία).

Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος με στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-ιδεών καθώς και την καταρχήν καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ενημερωτικά στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 για το Νομό Αχαΐας, η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. συνεχίζει σειρά εκδηλώσεων διαβούλευσης με αντιπροσωπευτικούς τοπικούς φορείς και τοπικό πληθυσμό όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί: Εκδηλώσεις Ενημέρωσης – Διαβούλευσης της ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. για το Νέο Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020.

(Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση διαβούλευσης στα Καλάβρυτα)

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.