Επίτιμος δημότης Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καλαβρύτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε:

“Αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Δήμο Καλαβρύτων και τη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και ένδειξη σεβασμού προς τους Καλαβρυτινούς νεκρούς, η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και εκφράζει την ενότητα του κράτους και του λαού, στα Καλάβρυτα στην 72η Επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ελάχιστο οφειλόμενο χρέος από το Δήμο μας, αλλά και έκφραση των ευχαριστιών μας για αυτή την επίσκεψή του, είναι η ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Καλαβρύτων, που έγινε με την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.”

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.