Επιδότηση 1846 ευρώ ανά στρέμμα για αναμπέλωση στην ορεινή Αχαΐα.

Το συνολικό ποσό των 5.118.351 ευρώ εξασφαλίστηκε από Κοινοτικά Κονδύλια και διατίθεται για την κάλυψη του προγράμματος αναδιάρθρωσης των αμπελώνων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐαςτης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόγραμμα για τους αμπελώνες της Αχαΐας, με πολλά οφέλη, αφού θα έχει διάρκεια δύο αμπελουργικών περιόδων με τη διάθεση όμοιων χρηματικών ποσών.

Στην περίοδο 2014-2015 πρόκειται να ενταχθούν όλοι οι αμπελουργοί που θα κάνουν αίτηση για αναδιάρθρωση (268), με συνολική έκταση 3.000 στρεμμάτων και με επιδότηση 1.846 ευρώ ανά στρέμμα για τις μειονεκτικές και ορεινές περιοχές, καθώς και με το ποσό των 1.621 ευρώ ανά στρέμμα για τις πεδινές περιοχές.

Ήδη, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αχαΐας αυτή την περίοδο διεξάγει εντατικά επιτόπιους ελέγχους με τις σχετικές επιτροπές υπαλλήλων της (ελέγχους κάνουν ήδη έξι συνεργεία με τρεις υπαλλήλους το καθένα), για το σύνολο των δηλωθέντων αμπελουργικών εκτάσεων προς ένταξη, τηρώντας αυστηρά τις προθεσμίες του προγράμματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.