Επαναλειτουργεί η αυτόματη γραμμή ελέγχου βαρέων οχημάτων του Δημόσιου ΚΤΕΟ Πατρών

Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι η αυτόματη γραμμή ελέγχου βαρέων οχημάτων, μετά την πιστοποίηση που έλαβε το Δημόσιο ΚΤΕΟ Πατρών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001/2008, ενώ παράλληλα συνεχίζει κανονικά ο έλεγχος για τα μικρά επιβατικά, ιδιωτικής και δημοσίας χρήσεως οχήματα.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έγινε η προμήθεια και εγκατάσταση σε αυτή την γραμμή του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Κατόπιν αυτού, επαναλειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες κανονικά η αυτόματη γραμμή, διενεργώντας τεχνικούς ελέγχους σε φορτηγά οχήματα με μεικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, λεωφορεία και συρμούς.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως ισχύει ο νέος τιμοκατάλογος σε συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αρμόδιου Υπουργείου, ο οποίος είναι πιο ευνοϊκός για τους πολίτες, αφού προβλέπει εκπτώσεις 25% για τους ανέργους, που είναι εφοδιασμένοι με κάρτα ανεργίας και ισχύει επί του περιοδικού τεχνικού ελέγχου. Για οχήματα του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ της τάξης του 155 επί του περιοδικού τεχνικού ελέγχου και για οχήματα φυσικών ή νομικών προσώπων, τα οποία είναι κύριοι ή κάτοχοι άνω των 10 έως και 50 οχημάτων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ισχύει έκπτωση της τάξης του 105, επί του περιοδικού τεχνικού ελέγχου.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.