Ενθουσιασμένοι από τα Καλάβρυτα Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκαν σήμερα ομάδα τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Ρωσία. Η επίσκεψη στην περιοχή των Καλαβρύτων εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος για την προβολή και προώθηση του τουρισμού από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

 

Τα δημοσιογραφικά ταξίδια είναι στην προτεραιότητα της περιφέρειας και τα Καλάβρυτα αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος.

 

Το πρόγραμμα περιήγησης περιλάμβανε την διαδρομή του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου , επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας , το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος , τον Τόπο Θυσίας και την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.

 

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Κος Γεώργιος Λαζουράς και ο Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κος Κωνσταντίνος Δαφαλιάς τους ξενάγησαν στα παραπάνω σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα και στη συνέχεια τους παρουσίασαν όλο το τουριστικό προϊόν του Δήμου Καλαβρύτων.

 

Φεύγοντας από τα Καλάβρυτα με τις καλύτερες εντυπώσεις τόνισαν ότι το τουριστικό προϊόν των Καλαβρύτων είναι πολύ ελκυστικό και ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των Ρώσων τουριστών.  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.