Εκδόθηκε η εγκύκλιος για τη διαδικασία μεταφοράς μαθητών σχ. έτους 2014 - 2015

Με διευκρινιστική εγκύκλιο το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε απλοποίηση των διαδικασιών μεταφοράς των μαθητών, το σχολικό έτος 2014- 2015.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, στις περιπτώσεις που οι διαγωνισμοί για τη μεταφορά των μαθητών έχουν δημοσιευθεί αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί έως την έναρξη του σχολικού έτους, η Οικονομική Επιτροπή μπορεί να αποφασίσει την ανάθεση της εκτέλεσης των δρομολογίων στους προσωρινούς μειοδότες έως την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, με την υπογραφή των συμβάσεων, το αργότερο έως τις 28/02/2015.

Εάν δεν έχουν αναδειχθεί προσωρινοί μειοδότες, η εκτέλεση των δρομολογίων μπορεί να ανατεθεί κατόπιν πρόχειρου διαγωνισμού. Το συμβατικό κόστος των δρομολογίων δεν μπορεί να υπερβαίνει την οριζόμενη στην 24001/11.06.2013 ΚΥΑ (Β’ 149) μέγιστη αποζημίωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή των παραπάνω είναι οι περιφέρειες να έχουν δημοσιεύσει τις προκηρύξεις των διαγωνισμών μεταφοράς των μαθητών.

Το kalavrytanet επισημαίνει την αναγακαιότητα, η περιφέρεια να προκηρύξη άμεσα το διαγωνισμό για τη μεταφορά μαθητών, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους, και να μην υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή μεταφορά των μαθητών.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο του Υπουργειου Εσωτερικών

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.