Δυο μέτρα και δυο σταθμά από την Ε.Π.Σ.Αχαίας.Αναβλήθηκε ο αγώνας του Σκεπαστού

Δεν πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος αγώνας της 17ης αγωνιστικής Α.Ο.Σκεπαστού - Κεραυνός Σελιανιτίκων.Η μη πραγματοποίηση του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών δεν οφείλεται στις συνθήκες που επικρατούσαν στο Δ.Σ Σκεπαστού ούτε στον αγωνιστικό χώρο αλλά στην δυσκολία προσέγγισης των φιλοξενουμένων λογω ''απειλής κακοκαιρίας''.

 

Είναι λογικό να λαμβάνονται μέτρα προστασίας των ομάδων σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι στις ομάδες συμμετέχουν αθλητές μικρής ηλικίας.

 

Κατά την διάρκεια του χειμώνα όμως οι δυο τοπικές ομάδες Καλάβρυτα και Σκεπαστό υποχρεούνται να μετακινηθούν με πραγματική και όχι απειλούμενη κακοκαιρία όπως σήμερα, γιατί αντιμετωπίζουν την ποινή της ακύρωσης.

 

Το σημερινό παράδειγμα, όπου η ομάδα των Καλαβρύτων κατέβηκε απ΄ τα ορεινά και αγωνίστηκε επιστρέφοντας στο σκοτάδι και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ τα Σελιανίτικα δεν ανέβηκαν τα βουνά και δεν αγωνίστηκαν,είναι αποκαλυπτικό .ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Αχαιας ;

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.