Δουλειά δεν είχε ο διάβολος........μεσημεριάτικα στα Καλάβρυτα !!!!

 Μια ανόητη φάρσα, αθώα η όχι, με θύμα τα Καλάβρυτα ενεργοποίησε σήμερα το μεσημέρι άρθρα του ποινικού κωδικά.

Συνέβη όταν ενημερωτικό Site των Καλαβρύτων ανέβασε άρθρο σύμφωνα με το οποίο, οι συντάκτες του Site, χρησιμοποιώντας πληροφορία που είχαν λάβει από mail , ενημέρωναν για κατολίσθηση στο 23ο χιλιόμετρο Πούντας - Καλαβρύτων. Σύντομα κατάλαβαν ότι ο ανόητος αποστολέας , με δόλο ή χωρίς, ''παγίδευσε'' σε αυτό το λάθος το Site και αμέσως κατέβασαν το σχετικό άρθρο.

Κάπου εκεί γραφικός ιδιώτης που θεωρεί τον εαυτό του δημόσια αρχή έκανε διευκρινιστική παρέμβαση.

Στην συνέχεια άλλο Site, που δραστηριοποιείται στα Καλάβρυτα, σε αυστηρό τόνο καυτηρίασε την λανθασμένη αυτή ενεργεία, έγραψε για ''διασπορά ψευδών ειδήσεων'' χρησιμοποιώντας και άλλα ''κοσμητικά επίθετα. (διαβάστε εδώ) ...αν είναι ακόμα στον ''αέρα''!!!

Οι αποδέκτες της ηλίθιας φάρσας, η οποία προχώρησε μέσα από ένα άγνωστο mail, με νέο άρθρο τους παραδέχθηκαν αμέσως το λάθος τους και ζήτησαν δημόσια συγνώμη. Ανέφεραν δε ότι η σκυτάλη ανήκει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθεί ο ''ποντικός'' που μπήκε στον κόπο να στείλει φωτογραφία από κατολίσθηση που είχε γίνει στην Κρήτη και να γράψει ψεύτικα λόγια.(διαβάστε εδώ)...αν είναι ακόμα στον '''αέρα ''.!!

Λέτε να μην είχε τι να κάνει ;;; ΔΥΣΚΟΛΟ 

Το KALAVRYTANET κρατάει αποστάσεις από την διένεξη και θα επανέλθει όταν και αν υπάρξει αποτέλεσμα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, γιατί θα έχουν ενδιαφέρον τα ηλεκτρονικά ίχνη του mail !!!!

KALAVRYTANET 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.