Δημοτικό σχολείο Καλαβρύτων :Το πρόγραμμα του 3ου Εσωτερικού Ατομικού Κύπελλου Σκάκι

1.Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων λήξης της σχολικής χρονιάς και της συμπλήρωσης είκοσι (20) χρόνων λειτουργίας του ΣΕΠΟΚΕ, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα και το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων “Αγλαϊα Κόντη-Ελένη Χάμψα”, διοργανώνουν 4/6 και 8/6/2015 το 3ο Εσωτερικό Ατομικό Κύπελλο Σκάκι, για Αθλητές ΣΕΠΟΚΕ με θεωρημένα Αθλητικά Δελτία, που πιστοποιημένα φοιτούν στο ως άνω αναφερόμενο σχολείο.

2.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και με απλό σύστημα νοκ-άουτ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Διπλώματα Συμμετοχής και τα δύο πρώτα άτομα καθώς και το 1ο κορίτσι Κύπελλο. Τα έπαθλα δεν αρθροίζονται, επί περισσοτέρων κερδισμένων, απονέμεται το μεγαλύτερο. Τα ζεύγη των αντιπάλων καθορίζονται με ελεύθερη κλήρωση πριν από κάθε γύρο.

3.Πρόγραμμα Αγώνων:4/6/2015 ώρα 8.15: 1ος γύρος ώρα 10.30: 2ος γύρος

8/6/2015 ώρα 8.15: 3ος γύρος ώρα 10.30: 4ος γύρος

11/6/2015 ώρα 8.15: 5ος γύρος (αν χρειαστεί) Απονομές-Βραβεύσεις.

Το Πρόγραμμα και οι ώρες αγώνων-απονομών, ενδέχεται να τροποποιηθούν, σύμφωνα με τις συμμετοχές, τις σχολικές ανάγκες και την Τελετή Αποφοίτησης (Απονομές), μετά από απόφαση της Διευθύντριας του Σχολείου και του Διευθυντού Αγώνων, χωρίς άλλη ανακοίνωση. Αναβολές δεν χορηγούνται για κανένα λόγο.

4.Θα χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά χρονόμετρα με χρόνο σκέψης 45΄και30''/κίνηση. Η καταγραγή των κινήσεων είναι υποχρεωτική. Παίκτης/τρια που δεν προσέλθει μετά από πάροδο 30 λεπτών, μηδενίζεται τελεσίδικα. Ενστάσεις: Ενάντια σε απόφαση Διαιτητή, είναι δυνατόν να ασκηθεί ένσταση (σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του κανονισμού της ΕΣΟ), η οποία και κατατίθεται γραπτώς στον Διευθυντή Αγώνων, χωρίς παράβολο. Η ένσταση κρίνεται τελεσίδικα από την Επιτροπή Ενστάσεων πριν από την έναρξη του επόμενου γύρου.

Διευθυντής και Γιατρός Αγώνων: Δρ Ν. Χ. Ραζής Γενικός Γιατρός – Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ.

Επικεφαλής Διαιτητής: κ.Θεοδόσης Παναγόπουλος.

Διαιτητής Κληρώσεων: κ. Ρ. Βασιλάτου.

Διαιτητές Σάλας: κκ. Β. Βασιλάτου – Ρ. Ραζή – Τ. Ραζή – Ηλ. Ερμείδης – Δ.Δαπόντας.

Γραμματεία Αγώνων: κκ Κ. Γεωργιάδου – Β. Παυλοπούλου – Γ. Σπυροπούλου Μέλη ΣΕΠΟΚΕ.

Επιτροπή Ενστάσεων: κκ. Ελ. Μαζαράκης – Μ. Παπαβασιλείου – Θ. Χαλμούκης Μέλη ΣΕΠΟΚΕ.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Γίνονται δεκτές στο email: dr.n.x.razis.g.p@gmail.com ή στο κινητό τηλέφωνο 6932468208 έως και τις 12.00 της Τρίτης 2/06/2015. Δέον να αναφέρονται: ονόματα Αθλητών, ΑΜ ΕΣΟ, αξιολόγηση ΕΛΟ (2015).

Λοιπές Διατάξεις: Ισχύουν οι κανονισμοί ΕΣΟ και FIDE. Για οτιδήποτε δεν περιγράφεται στην παρούσα Προκήρυξη, υπεύθυνη είναι η Διεύθυνση των Αγώνων.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Δρ Ν. Χ. Ραζής

Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.