Δημήτρης Κατσικόπουλος: Η ψήφος της Κυριακής

Το "όχι" που ζητάνε από τους Έλληνες πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η "Χρυσή Αυγή" είναι ένα "όχι" που οδηγεί τη χώρα στην τελικήπρόσκρουση στα βράχια. Είναι ένα "ναι" στην ανευθυνότητα και την ανασφάλεια, στην περιπέτεια και το χάος, στο διχασμό και τις ολέθριες συνέπειες του.

Την Κυριακή οι πολίτες ψηφίζουν "ναι" η "όχι" στο ευρώ, δεν ψηφίζουνγια μια πρόταση που δεν υπάρχει, για μια διαπραγμάτευση που δεν θαγίνει αν επικρατήσουν οι κήρυκες της εθνικής περιπέτειας και τουδιχασμού.

Οι πολίτες που καλούνται να προσέλθουν σε ένα δημοψήφισμα πουυπηρετεί την προσπάθεια υφαρπαγής της συναίνεσης τους, σε  έναιστορικό  έγκλημα εναντίον της Ελλάδας, με ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείμνημείο παραπλάνησης και προσπάθεια ανεύρεσης συνενόχων, οφείλουν νααντιδράσουν κάνοντας σαφή την επιθυμία τους για συνέχιση τηςΕυρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Καλούνται να απαντήσουν αν θέλουν η όχι την Ελλάδα μέλος τηςΕυρωπαϊκής οικογένειας, η αν θα την θυσιάσουν στα εσωκομματικάαδιέξοδα μιας επικίνδυνης κυβέρνησης.

Ένα "όχι" στο ευρώ σημαίνει:

- Περιθωριοποίηση της χώρας η οποία θα βρεθεί χωρίς διεθνή στηρίγματακαι συμμάχους την πιο κρίσιμη στιγμή να συζητά με τα Βαλκάνια και νααναζητά δρόμους για να τους βαδίσει.

-Απώλεια του ΕΣΠΑ και της χρηματοδότησης όλων των έργων που χρηματοδοτούνται από αυτό.

-Πάγωμα σε όλα τα εργοτάξια των μεγάλων έργων. Θα χάσουν τη δουλειά τους χιλιάδες άνθρωποι και θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους, φέρνοντας την οικονομία ακόμη πιο κοντά στο βυθό.

-Απώλεια όλων των κοινοτικών επιδοτήσεων για τους αγρότες.

-Κούρεμα των καταθέσεων, ακόμη και των μικροκαταθετών αδιακρίτως.

Με το "όχι" που  μας ζητούν:

-Οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές επ’ αόριστων

- Τα δάνεια των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από τις Ελληνικές τράπεζες έχουν ενεχειριασθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τον ELA, περιέρχονται αυτομάτως σε αυτή, δεδομένου ότι όλα τα πιστωτικά ιδρύματα τίθενται υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της.

-Θα πληρώνουμε τα δάνεια εντός της χωράς (όταν ανοίξουν οι τράπεζες),όχι με δραχμές που θα έχουν γίνει το εθνικό μας νόμισμα, αλλά σε ευρώ,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

-Δεν θα μπορούν  επί μήνες να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

-Θα καταρρεύσουν οι χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ κοινωνικές δομές των Δήμων (Βοήθεια στο σπίτι, παιδικοί σταθμοί κλπ), άρα χιλιάδες νέοι άνεργοι.

-Ο τουρισμός στη χώρα μας πλήττεται εξ αιτίας της προσφυγής στην κάλπη εν μέσω θερινής περιόδου. Χιλιάδες επιχειρήσεις στις τουριστικές περιοχές πιέζονται ασφυκτικά λόγω των μαζικών ακυρώσεων από τα ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας μας.

- Η ναυτιλία ασφυκτιά.

Αυτό το "όχι" στο ευρώ σημαίνει απώλεια της ιστορικής κατάκτησης της Ελλάδας να είναι μέλος της Ευρώπης, του ασφαλέστερου λιμανιού που υπάρχει.

Έξοδος από το ευρώ σημαίνει ολοκληρωτική καταστροφή για τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Οι πολίτες καλούνται την Κυριακή να ψηφίσουν "ΝΑΙ", για να αποκαταστήσουν με αυτό τους το "ΝΑΙ" την δημοκρατική πορεία της χώρας και την ομαλότητα.

Καλούνται να αντιπαραθέσουν τη δική τους υπευθυνότητα στην ανευθυνότητα και τους εμμονικούς πειραματισμούς της κυβέρνησης.

Να πουν "ΝΑΙ" στο μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους που έχουν δικαίωμα να ζουν σε ένα σύγχρονο και κυρίως ασφαλή κόσμο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.