ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΑΣΤΑ - Ο Α. Γιαννόπουλος υπήρξε ένας σπάνιος παιδαγωγός

Ανακοίνωση εξέδωσε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, πληροφορούμενη τον θάνατο του επί σειρά ετών Μαέστρου της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Γιαννόπουλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Ο Μαέστρος Ανδρέας Γιαννόπουλος άφησε ένα βαθύ και ανεξίτηλο ίχνος στην δημοτική μουσική της Πάτρας και ιδιαίτερα, στο έργο της ζωής του, την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων.

Ως γονείς, ως άνθρωποι και ως πολίτες της Πάτρας, του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε ως δάσκαλος στα παιδιά μας. Του χρωστάμε την αγάπη που τους δίδαξε για την μουσική και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Γιατί ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, υπήρξε πάνω απ’ όλα ένας σπάνιος παιδαγωγός, ένας άνθρωπος που την ποιότητα την έκανε τρόπο ζωής.

Την οδύνη μας για το στερνό κατευόδιο συνοδεύουν τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και ιδιαίτερα στην λατρεμένη του σύζυγο Νικολέτα και τον μονάκριβο γιο του Ανδρόνικο.  Ο Ανδρέας θα ζει πάντοτε στις καρδιές μας, τις καρδιές των παιδιών που δίδαξε και στους ήχους της μουσικής παιδείας σε κάθε σημείο αυτής της πόλης…».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.