ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ποτέ...μέχρι σήμερα δεν έχω ταχτεί υπέρ της αλλαγής ηγεσίας στη Ν.Δ

Με αφορμή σχόλια και διάσπαρτα δημοσιεύματα που αφορούν στην "επόμενη μέρα" του κόμματος της Ν.Δ, εμπλέκοντας - πολλά από αυτά και τ' όνομά του - ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,προέβη στην παρακάτω γραπτή δήλωση:
 
"Λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή των εκλογών και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου 2015,με Άρθρο μου,που δημοσιεύτηκε σε πολλά Μ.Μ.Ε και γνωρίζοντας το τι θα επακολουθούσε μετά την ήττα της Ν.Δ,έσπευσα ν' αποσαφηνίσω άμεσα και με ξεκάθαρο τρόπο την προσωπική μου θέση...ιδιαιτέρως δε σ' ότι έχει να κάνει με την Ηγεσία του κόμματος και ειδικότερα τον Αρχηγό του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Θυμίζω λοιπόν τη θέση μου και υπογραμμίζω-γι' άλλη μια φορά -προς πάσα κατεύθυνση,πως επιμένω σ'αυτήν:
"Δεν διαφωνώ με την άποψη ότι κάθε αλλαγή Αρχηγού δύναται να προσδώσει μια "φρεσκάδα" και να γυρίσει σελίδα σε κάθε κόμμα, θεωρώ όμως πως στην περίπτωση του μέχρι προ ολίγων ημερών Πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά δεν είναι μια εύκολη ή και χρήσιμη λύση,αφού σε μία τέτοια περίπτωση,η Ν.Δ κινδυνεύει να φανεί πως εγκαταλείπεται η ασκούμενη "ρεαλιστική" κυβερνητική της πολιτική,αφού αυτή ταυτίζεται πλήρως με τον σημερινό της Πρόεδρο! 
Κατά συνέπεια η παραμονή του Α.Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ αποτελεί την "ασπίδα" προστασίας της πολιτικής μας ως Κυβέρνηση (2012-2015),η οποία ιστορικά θα κριθεί (κι αυτό δεν θ' αργήσει) κι εφόσον καταρρεύσει ή διαψευστεί ως η μόνη δυνατή πολιτική κατά της χρεωκοπίας και υπέρ της επανεκκίνησης της χώρας,τότε και μόνο τότε ο εκφραστής της δεν θα'χει λόγο ουσιαστικής παραμονής του στο τιμόνι της παράταξης,αφού εκπορεύτηκε απ'αυτόν και ταυτίστηκε μ' αυτήν".
Κατά συνέπεια,ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω ταχτεί υπέρ της αλλαγής ηγεσίας στη Ν.Δ και φρόνιμο θα ήταν οι κάθε λογής "προχειρολόγοι" της ενημέρωσης ή και "εκλογομάγειροι" της Φιλελεύθερης "πιάτσας" να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα γράφουν ή λέγουν για μένα,σεβόμενοι την πολιτική μου πορεία και θέση.
Λόγια..."πίσω από το δάκτυλο",τακτικές εσωκομματικής "κωλοτούμπας" και ψίθυροι "ομάδων" δεν με αφορούν κι αν εν τέλει προκύψει επίσημα ζήτημα αλλαγής Προέδρου στη Ν.Δ τότε να'ναι σίγουροι ότι θα πάρω -εκ νέου- ξεκάθαρη θέση".      
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.