Διάθεση πετρελαίου θέρμανσης και χρηματοδότηση σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων

Με απόφαση του Προέδρου κ. Νίκου Μαγκαφά και των μελών των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων έγινε η κατανομή πίστωσης συνολικού ποσού 52.000 ευρώ για την αγορά 35000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και του ποσού των 25.000 ευρώ για την ενίσχυση των ταμείων των σχολικών μονάδων για κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών.

Η κατανομή των πιστώσεων και η διάθεση του πετρελαίου έγινε αναλογικά με τη δυναμικότητα (κτηριακές εγκαταστάσεις - αριθμός παιδιών) των σχολείων. 

Με την ίδια απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου μας αποφασίστηκε η αγορά οκτώ (8) σύγχρονων μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών (που θα χρησιμοποιηθούν ως servers) για την αναβάθμιση των εργαστηρίων υπολογιστών των σχολείων (Γυμνασίων-Λυκείων).

Ανατέθηκε σε καθηγητές της ειδικότητας πληροφορικής η διερεύνηση και αξιολόγηση προσφορών. Σύντομα θα προβούμε στην αγορά και στη διάθεση των υπολογιστών στα σχολεία.


Τέλος, τόσο ο προέδρος όσο και  και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι η σχολική χρονιά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, θα κυλήσει ομαλά και υποσχόμαστε ότι θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου μας.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.