Δελτίο Τύπου - Δημ. Τριανταφυλλόπουλος "Είμαι έτοιμος για διεκδικήσεις και... γροθιές" στο τραπέζι για την ανάπτυξη της Αχαΐας"

Συνάντηση ενημέρωσης κι εργασίας για πάνω από μία ώρα,είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,με τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Ειδικό Σύμβουλο του φορέα Θανάση Κούστα, όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δράσεις και τους στόχους του ΕΒΕ, στην κατεύθυνση ανάληψης πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.
Αφού έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, την στήριξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων στο εξωτερικό (ελαιόλαδο και κρασί), αντηλλάγησαν γόνιμες απόψεις για την βιομηχανία,τις υποδομές των μεταφορών, το φυσικό αέριο αλλά και την τόνωση του τουριστικού προϊόντος.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αφού κατέστησε σαφές πως βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις παραγωγικές δυνάμεις του νομού σε Πάτρα,Καλάβρυτα, Δυτική Αχαία και Αιγιάλεια (μέσω της εκεί Επιμελητηριακής Κίνησης και τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Αχαΐας Α.Τηλιγάδη και πολλά τοπικά Μέλη του Δ.Σ),ξεκαθάρισε τη θέση του, λέγοντας:
"Είμαι πανέτοιμος κι οπλισμένος με δύναμη,να συνεργαστώ με όλους.Η Αχαία - που ξέρω και δεν είμαι ουρανοκατέβατος - πάσχει αναμφισβήτητα από πολιτική διεκδίκηση!Είμαι έτοιμος - ως Βουλευτής - να διεκδικήσω και να χτυπήσω "γροθιές" στο τραπέζι των αρμοδίων.Σε αυτό θα είμαι ανυποχώρητος.Θα παλέψω για επενδύσεις,οικονομικές ευκαιρίες,ενίσχυση των καταστημάτων και μικρών επιχειρήσεων.Η ανεργία νέων και μεγάλων,μόνο έτσι άλλωστε μπορεί να αντιμετωπιστεί.Εγώ...Βουλευτής "βιτρίνα" δεν θέλω να είμαι".        
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.