Χορευτικά Σκεπαστού. Γιορτή λήξης και εκδήλωση στο Ληγουριό Επιδαύρου

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ένα δίωρο μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους και αυτή τη χρονιά, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν προς το Σύλλογο Σκεπαστού, το δάσκαλο του χορευτικού κ. Χρηστό Γιαννόπουλο για τη συνεργασία, δίνοντας το επόμενο ραντεβού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ιερείς της περιοχής μας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, Εορτή του Αγίου Πνεύματος ο Χορευτικός Όμιλος συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος του Δήμου Επιδαύρου « οι Φίλοι της Παράδοσης», στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων Αγίας Τριάδος Ληγουριού. Με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία, οι χορευτές του Σκεπαστού, με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις χορευτικές τους δεξιότητες εντυπωσίασαν το κοινό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους πολυπληθείς θεατές. Μετά το τέλος της εκδήλωσης Σύλλογος και χορευτές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνου Γκάτζιου και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελίας Αισώπου για την εκπληκτική παρουσίαση του Χορευτικού Ομίλου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.