Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Μας στηρίζει και το στηρίζουμε.

Με σύνθημα “Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Μας στηρίζει και το στηρίζουμε.” ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Γιώργος Λαζουράς, προσκαλεί τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους κατοίκους των Καλαβρύτων σε εκδήλωση – συζήτηση, ενόψει της έναρξης της επερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου την Τετάρτη 3-12-2014 στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Χιονοδρομικό μας Κέντρο είναι έτοιμο, με το πρώτο χιόνι, να ξεκινήσει τη λειτουργία του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην τοπική οικονομία – αγορά και κοινωνία και σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, προκειμένου να ενημερωθείτε και να συζητήσουμε για τους τρόπους και τα προγράμματα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης (all inclusive κλπ.) καθώς και προώθησης και ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας, κατά την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Χιονοδρομικού κέντρου

 

Ο Εντεταλμένος

σύμβουλος – Διευθυντής

 

 

Λεωνίδας Σπυρόπουλος

Ο Πρόεδρος και

Διευθύνων Σύμβουλος

 

 

Γιώργος Λαζουράς

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.