ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ - Ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

 Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έχουν καθαριστεί από τον πάγο, με τα μηχανήματα της Περιφέρειας σε συνεργασία με αυτά του δήμου, αλλά και τα μηχανήματα του χιονοδρομικού. Έτσι σήμερα 3 Ιανουαρίου 2015 η πρόσβαση για τους επισκέπτες και τα οχήματα είναι απολύτως ασφαλή.

Ο καιρός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων επιτέλους από την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί επέτρεψε στο προσωπικό του Χιονοδρομικού να προχωρήσει σε εργασίες πάνω από την Βαθειά Λακκα, ώστε να δοθεί και το υπόλοιπο κέντρο σε λειτουργία.

Η κατάσταση των αναβατήρων της Στύγας και της Άρτεμις παρατείνουν πολύ τον χρόνο παράδοσης τους στο κοινό για χιονοδρομία. 
Οι χιονοπτώσεις, η θερμοκρασία και οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στο ΧΚΚ τις προηγούμενες μέρες ήταν απαγορευτικές για την προσέγγιση των αναβατήρων πάνω από την Βαθειά Λάκκα.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΧΚΚ καταβάλει τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες ώστε να δοθούν το γρηγορότερο δυνατό σε χρήση όλες οι πίστες. 
Δεδομένης ουσιαστικά της χτεσινής έναρξης λειτουργίας του ΧΚΚ, σε συνδυασμό με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν, ζητάμε την κατανόηση των φίλων χιονοδρόμων και επισκεπτών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους μέχρι την πλήρη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.