Χ. Σταρακά: «Θα ακούμε τους πολίτες και θα επιδιώκουμε λύσεις»

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, από νωρίς χθες το πρωί ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντά της και άρχισε να δέχεται στο γραφεία της συνεργάτες προκειμένου να οριοθετηθούν όλες οι προτεραιότητες.

Ήδη πολίτες έσπευσαν να την συναντήσουν και να της εκφράσουν τη συμπαράστασή αλλά και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί (ώρα 10.30 π.μ.) και η πρώτη σύσκεψη στο Μεσολόγγι με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα που θα περιλαμβάνει και συναντήσεις με εργαζομένους και στελέχη.

Η κυρία Σταρακά ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της δήλωσε:

«Ξεκίνησε σήμερα μια νέα δημιουργική περίοδος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όπως έχω ξαναπεί έχουμε μπροστά μας χρόνια δύσκολα αλλά δημιουργικά, με δουλειά. Πιστεύω στο όραμα του Απόστολου Κατσιφάρα για την περιοχή αλλά και τον ρόλο της αιρετής Περιφέρειας. Για πρώτη φορά ο θεσμός θα έχει δικά του χρήματα να διαχειριστεί από το ΣΕΣ (2014-2020)και θα κληθεί να δείξει ότι το συγκεντρωτικό κράτος που όλα αποφασίζονται στην Αθήνα πρέπει και μπορεί να τελειώσει. Περιμένω μια γόνιμη θητεία στην οποία το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα ακούμε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και θα επιδιώκουμε λύσεις. Καλώ όλες τις παρατάξεις και όλους τους πολίτες να μας βοηθήσουν με ιδέες και προτάσεις».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.